loading...
پاسخ به سوال ریئس جمهور اعتدال
علیرضا کریمی بازدید : 23 پنجشنبه 01 اسفند 1392 نظرات (1)

ایران امروز نزدیک‌ترین، همگون‌ترین و با ظرفیت‌ترین اقتصاد نسبت به اقتصادهای موفقِ نوظهور است / درهای اقتصاد ایران به روی جهان باز است

می‌خواهیم گره‌های گذشته را باز کنیم و روابط بسیار خوب و سالم با همه کشورها داشته باشیم

متن کامل در اد امه مطالب...

علیرضا کریمی بازدید : 28 پنجشنبه 01 اسفند 1392 نظرات (0)

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌جمهور به همراه وزیر امور خارجه کشورمان عازم داووس شده بود تا در نشست مجمع جهانی اقتصاد شرکت کند

داووس

ادامه مطالب...

علیرضا کریمی بازدید : 25 پنجشنبه 01 اسفند 1392 نظرات (0)

رئیس جمهور طی نامه‌ای به مقام معظم رهبری:

سیاست‌های کلی "اقتصاد مقاومتی" چراغ راه دولت تدبیر و امید خواهد بود

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، در پی ابلاغ سیاست‌های کلی"اقتصاد مقاومتی" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر "حسن روحانی" نامه‌ای را به همین منظور به محضر ایشان ارسال کرد.

متن این نامه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله العالی

با حمد و سپاس به درگاه الهی و اهدا سلام و تحیات، فرصت را مغتنم شمرده تا مراتب تشکر خود و دولت تدبیر و امید ملت شریف ایران را به مناسبت ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» به حضور جنابعالی ابراز نمایم.

 این سیاست‌ها که با تأکید مجدد بر سند چشم‌انداز بیست ساله کشور، تحقق اقتصاد متکی به دانش و فن آوری عدالت‌بنیان، درون زا و برون گرا را در دستور کار کشور قرار می‌دهد و قوای کشور را مأمور به زمینه‌سازی برای نقش آفرینی مردم و همه فعالان اقتصادی می‌کند، بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امید خواهد بود تا با حمایت رهبری، پیمان خود با مردم را با قوت و سرعت پیش ببرد و زمینه شکوفایی بیشتر اقتصاد ایران را فراهم سازد.

خدای بزرگ را شاکرم که گام‌هایی که در شش ماه آغازین کار دولت برداشته شده است، با توجه به رهنمودهای اقتصاد مقاومتی، در تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان، تحرک دیپلماتیک برای رفع موانع از سر راه صادرات کالاها و خدمات، توسعه پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان به ویژه همسایگان، توسعه ظرفیت‌های تولید نفت و گاز، رفع موانع از صادرات محصولات پتروشیمی و افزایش صدور فراورده‌های نفتی و جلوگیری از اقدامات، فعالیت‌ها و زمینه‌های فسادزا، در جهت این سیاست‌های کلی بوده و مورد تأیید و تأکید صریح رهبری بزرگوار قرار گرفته است.

بی شک با ابلاغ این سیاست‌ها، تلاش‌های گسترده‌تری باید سامان داده شود. دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف دولت، بی‌درنگ در جهت اجرای این سیاست‌ها موظف به اقدامات مشخص شده‌اند. دولت در تهیه قوانین و مقررات لازم و تدوین نقشه راه با استفاده از همکاری دیگر قوا از همه فرصت‌ها بهره خواهد برد و با تقویت فرهنگ جهادی و تبیین اقتصاد مقاومتی، تلاش و ابتکار همه صاحبنظران، فعالان اقتصادی به ویژه جوانان و نوآوران کارآفرین را به میدان خواهد آورد. ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، نقش ستادی خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا خواهد نمود و در اولین گام، استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها را در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهره وری و ارتقای شاخص‌های عدالت اجتماعی و تأمین امنیت غذا و درمان در دستور کار قرار داده است.

امید واثق دارم که همچون سال ۹۲ که با درایت جنابعالی و دعوت از آحاد ملت ایران، با حضور ملت به سال خلق حماسه سیاسی در صحنه داخلی و خارجی بدل شد، اینک با ابلاغ و اعمال سیاست‌ها و ایجاد فضای همدلی بیشتر، به همت همه تلاشگران، سال ۹۳، سال حماسه اقتصادی، شکسته شدن محدودیت‌ها و شکوفایی و رونق و رشد پایدار در اقتصاد ایران باشد.

بعونه و منه.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

حسن روحانی

انتهای پیام/

علیرضا کریمی بازدید : 12 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی(سه‌شنبه) پس از سخنرانی در افتتاحیه نهمین کنفرانس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی با رؤسای مجالس ترکیه، اردن هاشمی، پاکستان، ساحل عاج، آذربایجان، مالزی، کویت و بنگلادش و نائب رییس مجلس اوگاندا دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر روحانی در این دیدارها اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را گسترش روابط با کشورهای اسلامی عنوان و بر افزایش سطح همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کشورهای مسلمان به ویژه در عرصه مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم تأکید کرد.

سایر رؤسا و مقامات پارلمانی کشورهای اسلامی شرکت‌کننده در این کنفرانس نیز خواهان ملاقات با رییس جمهوری بودند که این درخواست‌ها به دلیل محدودیت زمانی محقق نشد.

ادامه مطالب...

علیرضا کریمی بازدید : 48 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

گزارشی از سفر پنج روزه ریئس جمهور اعتدال در نیویورک

به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني رئيس‌جمهور کشورمان پس از سفري پنج روزه به نيويورک و شرکت در مجمع عمومي سازمان ملل  به تهران بازگشت، سفري که بدون اغراق اثرات مثبتي را براي جمهوري اسلامي ايران در سطح منطقه و جهان به دنبال خواهد داشت.


اثبات قدرت جهاني ايران

دکتر روحاني با حضور پررنگ و قدرتمند در نيويورک و سخنراني در مجمع عمومي سازمان ملل، اجلاس خلع سلاح هسته‌اي و اجلاس وزاري خارجه عضو جنش عدم تعهد بار ديگر بر نقش‌آفريني جمهوري‌اسلامي ايران به عنوان يکي از قدرت‌هاي منطقه تاکيد کرد.

سخنراني رئيس‌ دولت تدبير و اميد در مجمع عمومي سازمان ملل و تاکيد وي بر شعار "آري براي صلح و نه براي جنگ" در سراسر جهان، نقش جمهوري اسلامي ايران را به عنوان يکي از کشورهاي صلح‌دوست جهان اثبات و دريچه‌ تازه‌اي را  باز کرد.


ادامه مطالب...

علیرضا کریمی بازدید : 21 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

جمعی از دانش آموزان و دانشجویان ماکویی به پرسش مهر رییس جمهور مبنی بر این که اگر پدر شما رییس جمهور بود، چه توصیه ای به وی می کردید، پاسخ دادند.

   

 

به گزارش مرزداران، چند نفر از دانش آموزان و دانشجویان ماکویی در پاسخ به سوال رییس جمهور مهر، مبنی بر این که  اﮔﺮ ﭘﺪﺭ ﺷــﻤﺎ ﺭﺋﻴﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺑﺎﺷﺪ، ﭼــﻪ ﺍﻗﺪﺍﻣﻲ ﺭﺍ ﺑــﻪ ﻭﻱ ﺗﻮﺻﻴــﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧــﺪ ﺍﻋﺘﺪﺍﻝ ﻭ ﻣﻴﺎﻧــﻪ ﺭﻭﻱ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﮕﺴﺘﺮﺍﻧﺪ، پاسخ های جالبی را داده اند که به شرح زیر است:

نیما خلیل زاده دانش آموز کلاس سوم راهنمایی می گوید: پدر من در یکی از اداره ها کار می کند ولی اگر قرار بود پدر من بعنوان رئیس جمهور انتخاب شود به او توصیه می کردم: این فرهنگ بد و زشت بی حجابی را به طور کلی ریشه کن کند زیرا این فرهنگ زشت لیاقت کشوری به این بزرگی و عظمت یعنی ایران را ندارد. به او پیشنهاد میدادم به مدارسی که در روستاها و یا حتی در شهرها خیلی امکانات ندارند و یا امکانات خوبی ندارند بیشتر رسیدگی کند. هیچ وقت با دشمنانی مثل آمریکا و اسرائیل رفاقت و دوستی نکند. با کسانی که میخواهند ایران را بد کنند به شدت مبارزه کند.

عزیز دانش آموز کلاس دوم راهنمایی است، او یکی دیگر از کسانی بود که به این سوال پاسخ داد، وی گفت: اگر پدر من رئیس جمهور بود ابتدا از او میخواستم که برای ما ماشین شخصی و راننده بگیرد و بعد یارانه ها را دو برابر کند و ما را همراه خود به سفرهای خارجی ببرد همچنین از او میخواستم که تکبر و غرور بین مردم نداشته باشد و کاری کند که مدرسه ها 6 ماه باشد و تعطیلات هم 6 ماه باشد و تا میتواند به مردم ایران کمک کند.

ابراهیم دانشجوی سال آخر رشته مکانیک هم به خبرنگار ما گفت: اگر پدر من رئیس جمهور بود به او توصیه هایی میکردم که همیشه دغدغه و درد من و امثال من هستند، اگر پدر من رئیس جمهور بود انتظاراتی که از من به او به کار میرفت بیشتر در زمینه حل مشکلات جوانان و نوجوانان بود. هم چنین اینکه به جوانان قدرت آزادی بیان بسیاری داده شود... شرایط ازدواج را هم برای آنها که امروزه به دلیل تورم قیمت ها به یک فاجعه تبدیل شده حل می کرد... یکی از مشکلاتی که امروز گریبان گیر جوانان شده مشکل بدحجابی و بی بندوباری است که البته آن هم با فرهنگ سازی قوی تر حل خواهد شد.... چه بسیار دانش آموزانی که معدن استعداد هستند اما مجبورند به دلیل افزایش تورم ترک تحصیل کنند... به امید روزی که کشور ما از همه نظر مانند فرهنگی علمی سیاسی و .... رتبه ی اول را کسب کند و همچنین دینمان که کم رنگ شده به حالت اولیه برگردد و در همه کشورها جهان رواج یابد.... انشالله بتوانیم به مردم مظلوم سوریه و فلسطین یاری برسانیم تا در برابر دشمن احساس شکست نکنند... امیدوارم این ها به گوش ریاست محترم جمهوری اسلامی برسد....

علیرضا کریمی بازدید : 18 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم درود بر شما
در پرسش مهر پرسیده‌اید که اگر پدر شما رییس‌جمهور باشد چه اقدامی را به او توصیه می‌کنید که بتواند اعتدال و میانه‌روی را در همه ابعاد زندگی اجتماعی جامعه ایران بگستراند؟ البته من  دانش آموز هستم و  به شما رای ندادم! البته به هر حال به قول خودتان رئیس‌جمهور من و 15 میلیون نفر امثال من هستید. همه ما می دانیم اعتدال و میانه روی باید از خود شروع شود. یعنی خود دولت باید پیشگام این امر باشد. به بیان بهتر وقتی اعتدال از خود دولت به عنوان راهبر و مدیر جامعه شروع شود مردم باور می کنند که این یک تنها شعار نیست و وقتی باور کنند پس به آن عمل می‌کنند!

شما اکنون در سازمان ملل هستید. همان جائی که بیشترین ضربه‌ها را ملت ما از سخنان تندروانه خورديم. به عنوان یک رئیس‌جمهور و دبیر سابق شورای امنیت ملی بهتر می‌دانید که در این دوره هشت ساله کلیه زیر ساختهای ایران شخم زده شد و امروز دولت شما بیش از هر کس دیگر در دنیا می داند که درو کردن این علف‌های هرز و کاشت دوباره درخت های سرسبز چه سخت است و چقدر زمان می‌برد تا میوه آن بار دهد!

مردم ایران برای چه به شما رای دادند؟ به عنوان یک ایرانی به شما پیشنهاد می‌کنم در سازمان ملل به عنوان رئیس‌جمهور ملت ایران از سخنان قبلی که هم برای ایرانیان و هم برای دنیا مشکلات بسیار زیادی پدید آورد معذرت خواهی کنید و یا حداقل تاسف عمیق خود را ابراز کنید. لطفا دقت کنید آن مرد رئیس‌جمهور ایران بود و دولت شما با این کار بزرگواری شما و یک ملت را به نمایش می‌گذارد.

شاید بگوئید این سخنان در دولت من گفته نشده که مسئول آن باشم در حالی که همین الان دولت شما مشغول بازسازی ویرانی های دولت قبلی است! همچنین با نگاهی به کودتای 28 مرداد (عملیات آژاکس 1953) در زمان دولت آیزنهاور و معذرت خواهی مادلین آلبرایت و خانم کلینتون در می‌یابیم که دولت‌ها مسئول هستند نه فرد.

به نظر شما این تحریم‌ها نتیجه بی‌اعتدالی‌ها نبود؟ عدم مسئولیت پذیری، عدم شفاف سازی در روابط خارجی و گفتمان با دنیا نبود؟ آیا دنیا نباید بداند که آن مرد پس از باران آمد. خاتمی مانند بارانی بود که بر ایران بارید اما بدلیل تجربه ناکافی دولت وی و همچنین مردم ایران از فرصت پیش آمده از این نکته مهم غافل بود که علف‌های هرز بیشترین رشد و نمو را از باران کردند.

به نظر شما پوزش رسمی یک رئیس جمهور از دنیا از بابت عملکرد و سخنان ریاست و مجموعه دولت قبلی که ایران و رابطه اش با دنیا را ویران کرد در سازمان ملل که مرکز بزرگترین امواج خبری دنیاست چقدر در بازگشت باور مثبت دنیا به ایران و مردم ایران نقش دارد؟ چقدر باعث می‌شود تحریم‌ها با سرعت بیشتری لغو شوند؟ وقتی نمایندگان کشورهای دنیا در سازمان ملل متحد یکی یکی صندلی های خود را ترک کردند تا سخنان او را نشنوند چه احساسی به عنوان یک ایرانی که او مثلا نماینده یک ملت است به شما دست داد؟

آیا با معذرت خواهی و یا ابراز تاسف عمیق از حقایق تلخی که بوده شما و مردم ایران کوچک می‌شوند؟ پاسخ به این پرسش‌ها با شما. می دانم که برای پاسخ به این پرسش ها هوشمندی کافی را دارید.

نویسنده انشا:علیرضا کریمی

علیرضا کریمی بازدید : 28 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

 

می دانی،هیچ گاه آرزو نکرده ام پدرم رئیس جمهور باشد چون ریاست جمهوری در ایران کار فوق العاده دشواری است.دوست ندارم که همکلاسیهایم و خانواده هایشان مدام از پدرم به خاطر گرانی،تورم و مشکلات دیگر ایراد بگیرند بنابراین به رئیس جمهور شدن پدرم فکر نمی کنم.اینها صحبتهای زهرای۱۷ساله است که در پاسخ پرسش مهر امسال بیان گردیده.

خانم محفوظی موسوی مدیر مدسه ی عفاف صبح سر صف   این سوال را برای دانش آموزان مطرح نمود که «اگر پدر شما رئیس‌جمهور باشد، چه اقدامی را به وی توصیه می‌کنید که بتواند اعتدال و میانه‌روی را در همه ابعاد زندگی و اجتماع جامعه ایران بگستراند».

پرسش  در واقع رسمی است که ازچند سال پیش بنا شده که در آن رییس جمهور در اغاز سال تحصیلی پرسشی را تحت عنوان پرسش مهر ارایه می کند که دانش اموزان سراسر کشور به این پرسش در قالب تحقیق و مقاله حواب میدادند اما چند سالی است که پاسخ دادن به این پرسش جنبه ی رقابتی میان دانش اموزان ایجاد کرده و به همین دلیل مسابقاتی تحت عنوان پرسش مهر به شیوه های مختلف همانند مقاله نویسی انشاء و... بر گزار میشود اما با پیشرفت فناوری های نو به خصوص اینترنت یکی از مسابقات پرسش مهر مسابقه ی وبلاگ نویسی بوده که در ان پاسخ به پرسش مهر ازطریق وبلاگ انجام می شود.

سارا 16 ساله که امسال آخرین سال حضورش در دبیرستان در رشته انسانی است در پاسخ به سوال رئیس جمهور می گوید:"اگر پدرم بتواند عدالت را در خانه و بین من و برادرم رعایت کند آنگاه می توان امید داشت که در سطح جامعه نیز چنین اتفاقی بیوفتد.منظورم این است که مفاهیمی چون عدالت،میانه روی،اعتدال و ... باید در خانواده ها اجرا گردد تا به مرور کل جامعه را دربرگیرد و جامعه عدالت محوری داشته باشیم.تا زمانی که پدرم پول تو جیبی برادرم را دو برابر من تعیین کرده انتظارش را ندارم که در جامعه نیز نگاه یکسانی به من و برادرم داشته باشند و به نوعی عدالت را اجرا کنند."

اما دیدگاه سپهر اول دبیرستانی کمتر جنسیتی است و می گوید:اگر پدرم رئیس جمهور بود برا تحقق این هدف از او می خواستم که حقوق سرایدارمان را کمی افزایش دهد تا او هم بتواند برای پسرش پلی استیشن بخرد و به این ترتیب عدالت بین من و پسر او اجرا می شود یا حداقل از او می خواستم در سطح شهر پلی استیشن نصب کند تا بچه هایی که نمی توانند این وسیله را خریداری کنند از امکانات عمومی استفاده نمایند.

 دختر بچه 9 ساله ای(همسایه ی بنده) هم که کمتر مخاطب این پرسش است در پاسخ به این سوال می گوید:پدر من از صبح تا شب سر کار است و وقت ندارد که رئیس جمهور شود اما مطمئنم اگر مادرم رئیس جمهور باشد همه بچه های ایران را دوست دارد و برای همه اسباب خوشحالی را فراهم می کند.

میرشاد طاهری کارشناس علوم تربیتی در مورد اهداف فراخوان پرسش مهر می گوید:

فراخوان پرسش مهر از ابتدا با اهداف جلب مشارکت فرهنگیان و دانش آموزان، حساس کردن فضای فرهنگی جامعه، شناسایی علل و عوامل پیشرفت و توسعه، افزایش حس مسئولیت پذیری در مخاطبان، ایجاد اعتماد به نفس و خودباوری، شناخت و حفظ هویت دینی و ملی و تلاش برای رفع خشونت و زمینه سازی برای تحقق صلح مبتنی بر عدالت و وحدت ملی، طراحی و ارائه گردید و اهداف عملیاتی چون پرورش روحیه پرسش گری و توانایی نقد و تحلیل پدیده ها،ایجاد تعامل بیشتر بین معلمان و دانش آموزان،ایجاد نشاط، شادابی و تحرک بیشتر در مدارس،ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش، کشف، رشد و پرورش استعدادهای بالقوه مخاطبان را در پی دارد.

وی مهمترین مخاطبان پرسش مهر را دانش آموزان پایه دبیرستان می داند و می افزاید:مهمترین مخاطبان پرسش مهر دانش آموزان دوره ی متوسطه و پیش دانشگاهی اعم از مدارس شبانه روزی، بزرگسالان و هنرستان های کشور، دانشجویان مراکز تربیت معلم و آموزشکده های فنی و حرفه ای، مدارس استثنایی کشور ، مدارس خارج از کشور ،مدارس عشایری  وفرهنگیان سراسر کشور هستند.تا چند سال پیش دانش آموزان مقطع راهنمایی نیز در این فراخوان شرکت می کردند  اما باتوجه به اینکه دوره راهنمایی از نظام آموزشی ما حذف گردیده دانش آموزان کلاس ششمی هم می توانند مخاطب این فراخوان باشند.البته به طور کلی هر دانش اموز با استعدادی می تواند به این سوال پاسخ دهد و شرط سنی نباید آنچنان تاثیرگذار باشد.

 

 ولی من هم می خواهم نظری داشته باشم که اگر پدرم ریس جمهور بود به او چه میگفتم:اول از همه به او میگفتم  که سهم خوزستانی هارا از سرمایه ی نفت بدهد که اینقد محروم نباشیم زیرا ما داریم الودگی صنایع نفت را میخوریم اما متاسفانه شهرمان ودیگر شهرهای خوزستان انجوری که باید باشن نیستن و بیشتر حق خوری دارد تا ........ خب دیگر از او میخواهم که بین فقیر و پولدار فرقی نباشد اصلا چرا خیلی خیلی پولدار داشته باشیم یا خیلی خیلی فقیر که حتی نون شب ندارن بخورن حدااقل به هر کس اندازه ی خودش سرمایه یا حقوق بدن نه کمتر نه بیشتر.چیزهای دیگری هست که نمی گویم ولی مهمترینش به نظرم همیناست ولی امیدوارم ریئس جمهور کنونی عدالت حضرت علی(ع) را ایجاد کند.

منبع:وبلاگ زهرا کنجکاو

علیرضا کریمی بازدید : 23 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

 

کتب

 

  1. امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای – 1390
  2. امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران – 1389
  3. اندیشه‌های سیاسی اسلام؛ جلد اول: مبانی نظری – 1388
  4. اندیشه‌های سیاسی اسلام؛ جلد دوم: سیاست خارجی – 1388
  5. اندیشه‌های سیاسی اسلام؛ جلد سوم: مسائل فرهنگی و اجتماعی – 1388
  6. خاطرات دکتر حسن روحانی؛ جلد اول: انقلاب اسلامی – 1387
  7. مقدمه‌ای بر تاریخ امامان شیعه – 1391
  8. سن اهلیت و مسئولیت قانونی – 1391
  9. آشنایی با کشورهای اسلامی – 1387
  10. انقلاب اسلامی؛ ریشه‌ها و چالش‌ها – 1376
  11. مبانی تفکر سیاسی امام خمینی (ره) – 1378
  12. نقش حوزه‌های علمیه در تحولات اخلاقی و سیاسی جامعه – 1390
  13. امنیت ملی و سیاست خارجی – آماده چاپ
  14. امنیت ملی و محیط زیست – آماده چاپ
  15. خاطرات دکتر حسن روحانی؛ جلد دوم: دفاع مقدس – آماده چاپ
  16. The Islamic Legislative Power – 1994
  17. The Flexibility of Shariah; Islamic Law – 1996

منبع:http://president.ir

علیرضا کریمی بازدید : 24 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

رئیس جمهور عزیز؛ روحانی محترم

اول مهر، اولین روز باز شدن مدرسه ها بود که در جمع دانش آموزانی امیدوار به دولت تدبیر و امید، از بهروزی یک ملت بزرگ سخن رانده بودید. از  لزوم  تلاش همگان در مدارس برای ترسیم  آیندۀ روشن ایران و ایرانی.

تاکید داشتید بر حق برخورداری یکسان همه دانش آموزان از عواطف معلم و مدیر؛ و همه معلمین و مسوولین آموزش و پرورش را ملزم داشتید که نگاهشان به دانش آموزان یکسان باشد و تفاوتی تحت عناوین نژاد، چهره، قیافه و یا تعلق به گروه سیاسی خاص در محیط آموزش و پرورش نباید وجود داشته باشد.

همه را باور داشتم اما راستش را بخواهی درک بسیاری از این کلمات پر تکلف برایم مشکل بود. مثلا آنجا که گفته بودید: «بی تردید بهروزی یک ملت در سایه خرد و علم حاصل می شود.»

با آنکه معنای دقیق کلمه بهروزی را نمی دانستم  و درکی از سایه علم و خرد نداشتم اما ایمان داشتم که «بی تردید بهروزی یک ملت در سایه خرد و علم حاصل می شود.» چرا که این جملات جاری می شد از زبان بزرگمردی برآمده از آراء و اندیشه های پاک ملتی پاک نهاد. مردی از  جنس صداقت و دوستی بود که در روز اول مهر این کلمات را محکم و شمرده بیان می کرد و با نگاه پر معنای خود آن ها را تا افق های بی پایان همراهی می کرد.

 

پیرو سخنان زیبای آن روز شما، من امروز به پشتوانه خداوند متعال و تدابیر دولت تدبیر و امید، امید آن دارم؛ بنای بلند عدالت و آزادی نه بر زبان برخی بیگانگان و فرصت طلبان، که بر پایه نهاد مقدس مدرسه استوار گردد. نهادی که در آن دانش آموزان پاک طینت بتوانند با آرامش کامل، مفاهیم بلند انسانی همچون؛ صداقت و مهربانی را مشق کرده و فارغ از سیاسی کاری های برخی سیاست بازان، گسترش عدالت و آزادی را در مدارس خود با تمام وجود احساس کنند که به قول خودتان «اولین محیطی که فرد را با جامعه واقعی‌اش از نزدیک آشنا می‌کند، محیط مدرسه است.»

علیرضا کریمی بازدید : 22 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

افسران - رهبر معظم انقلاب : امت وسط خصوصیت جامعه اسلامی است و راه وسط راه اسلام است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب فرمودند: انتخاب در اختیار مردم است و محور و مدار کارها هم اسلام عزیز است. ملت ما تا قبل از انقلاب اسلامی مزه حاکمیت مردم را نچشیده بود. از اعلام مشروطیت در ایران تا سالی که انقلاب پیروز شد 75 سال طول کشید. از این 75 سال 55 سال دیکتاتوری خاندان پهلوی بود. دیکتاتوری خشن و وابسته به قدرت های جهانی و بدون ملاحظه خواست مردم در این 55 سال زمام امور کشور در دست انسان هایی قرار گرفت که نه به سرنوشت و نه به منافع و نه به عزت و شکوه ملت اعتنایی نداشتند.

ایشان تصریح کردند: از آغاز مشروطیت تا انقلاب مردم به جز یک فرصت حدود 2 ساله در این میان که این هم با توطئه دشمنان بود به استبداد و دیکتاتوری گذشته بود. مزه مردم سالاری را مردم در انقلاب اسلامی چشیدند.

رهبر معظم انقلاب فرمودند: 11 بار انتخابات ریاست جمهوری، 9 بار انتخابات مجلس شورای اسلامی، چند بار انتخابات مجلس خبرگان و شوراها و تقریبا هر سال یک انتخابات در این 34 سال انجام گرفته است. مردم احساس می کنند بر سرنوشت خود در مدیریت کشور و در برنامه های کلان کشور آنها هستند که تصمیم گیر هستند و نظارت می کنند و عمل می کنند و این مردم سالاری دینی است.

ایشان افزودند: رابطه مردم و مسئولان به رابطه قانونی منحصر نمی شود بلکه علاوه بر آن رابطه ایمانی و اعتقادی است که ناشی از بینش دینی مردم به مبانی و اصول انقلاب است. این چیزی است که در دنیا نظیری برای آن نمیشناسیم.

مقام معظم رهبری تاکید کردند: رئیس جمهور محترمی که امروز رسما به مسئولیت سنگین و افتخارآمیز ریاست جمهوری رسیدند به این نکته توجه کنند که مردم  کشور عزیز ایران را کشوری مبتنی بر تعاریف اسلامی می دانند. روز گذشته روز قدس بود و در این هوای گرم و با دهان روزه چه کسی اجبار کرده بود که مردم به خیابان ها بیایند و بر مبنای یک اعتقاد شعار بدهند و ایستادگی را به رخ دنیا بکشانند و موضع خود را نسبت به مسئله فلسطین و رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: انتخابات پرشور ریاست جمهوری امسال را که ملاحظه کردید مردم به وجود می آوردن چون احساس تعهد می کنند و احساس تکلیف می کنند. این راه را امام بزرگوار جلوی پای مردم گذاشت و مردم هم با وفاداری کامل این را را پیموده اند.

ایشان تاکید کردند: وظیفه مسئولان وظیفه سنگینی است و در نظام جمهوری اسلامی پذیرش مسئولیت به معنی قبول زحمات خدمت به مردم است. مسئولان تلاش می کنند، کار می کنند و توان خود را به میدان می آوردن تا بتوانند از مشکلات مردم کم کنند و کشور را به اهداف برسانند و خوشبختانه ظرفیت های کشور فراوان است و از این ظرفیت ها باید استفاده کنند.

رهبر معظم انقلاب فرمورند: البته هم مردم را به بردباری و هم مسئولان را به شکیبایی و حوصله توصیه می کنم. باید از خدای متعال درخواست کرد که به مسئولان توفیق دهد تا کارها را سریع تر پیش ببرند اما طبیعت کارهای کلان در کشور زمان بر است و به مسئولان و رئیس جمهور محترم و هیات دولت آینده توصیه ما این است که کارها را با صبر و بدون شتابزدگی انجام دهند و گام ها را محکم و مطمئن بردارند و در همه زمینه ها ظرفیت کار و اهداف بلند وجود دارد.

ایشان تصریح کردند: رئیس جمهور محترم به تحریم ها و فشارهای وارد شده به کشور اشاره کردند من می خواهم بگویم این فشارها درست است که برای مردم مشکلاتی را به وجود می آورد اما تجربه های با ارزشی را هم در اختیار مردم و مسئولان می گذارد. درس بزرگی که دریافت کردیم این است که هرچه می توانیم به استحکام ساخت داخلی اقتدار ملی بپردازیم و به بیرون دل نبندیم. ما باید به استحکام ساخت درونی اقدار ملی بپردازیم. من تایید می کنم نظری را که رئیس جمهور محترم در زمینه برخورد حکمت آموزی مسائل گوناگون بین المللی و سیاسی مطرح کردند تایید می کنم البته دشمنانی داریم که زبان عقلایی هم خیلی سرشان نمی شود اما آنچه وظیفه داریم با استحکام و با توجه به اهداف والای جمهوری اسلامی بدانیم چه کار می کنیم.

ایشان تاکید کردند: از روز اولی که انقلاب پیروز شد دشمنانی بودند که صریحا دشمنی خود را اعلام کردند و از آن روز تا امروز که 34 سال می گذرد روز به روز علیرغم دشمنان، ملت ایران پیشرفت کرده است. نه تنها نتوانستند نظام اسلامی را متزلزل کنند بلکه حتی نتوانستند جلوی رشد را هم بگیرند. ما امروز در زمینه هایی پیشرفت کردیم که در سال های اول انقلاب تصورش را هم نمی کردیم.

مقام معظم رهبری فرمودند: همه مسئولان محترم را توصیه می کنم که همکاری های خود را برای برطرف کردن مشکلات بیش از پیش کنند و قوا حداکثر همکاری را بکنند. وضع عمومی در دنیای اسلام و منطقه و کل جهان وضع دارای مشکلاتی است و وضع ناآرامی بر همه اطراف عالم در زمینه های اقتصادی، سیاسی و امنیتی حاکم است و در منطقه ما هم که مشکلات را مشاهده می کنید.

ایشان تاکید کردند: 65 سال است که رژیم صهیونیستی مشغول ظلم به مردم و جنایت به صاحبان اصلی فلسطین است. خانه های مردم را ویران می کنند. بچه را در آغوش پدرش می کشند. نوجوان را از خانه خودش بیرون می کشند و به زندان می برند و سال ها افراد را بدون محاکمه در زندان نگه می دارند و روزانه به مردم فشار وارد می کنند. این ها جنایت نیست؟ اینها ظلم نیست؟

علیرضا کریمی بازدید : 28 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

 

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی رییس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (دوشنبه) در آیین بازگشایی مدارس كشور در سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در دبیرستان نمونه دولتی دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرك صاحب الزمان یافت آباد، با تبریك این مناسبت به دانش آموزان ، معلمان و همه فرهنگیان گرانقدر و خانواده هایی كه برای آینده فرزندانشان به مدارس چشم دوخته اند، گفت: بی تردید بهروزی یك ملت در سایه خرد و علم حاصل می شود.

سخنان رییس جمهور در آیین بازگشایی مدارس كشور در سال تحصیلی ۹۳-۹۲

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی رییس‌جمهوری اسلامی ایران صبح(دوشنبه) در آیین بازگشایی مدارس كشور در سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در دبیرستان نمونه دولتی دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرك صاحب الزمان یافت آباد، با تبریك این مناسبت به دانش آموزان ، معلمان و همه فرهنگیان گرانقدر و خانواده هایی كه برای آینده فرزندانشان به مدارس چشم دوخته اند، گفت: بی تردید بهروزی یك ملت در سایه خرد و علم حاصل می شود.

ادامه مطالب...

علیرضا کریمی بازدید : 20 چهارشنبه 30 بهمن 1392 نظرات (0)

بیوگرافی :

حسن روحانی متولد ٢١ آبان ١٣٢٧ در شهر سرخه (استان سمنان)، دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌باشد.

تحصیلات دانشگاهی و مدارج علمی :

دکتری (Ph.D) حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایان‌نامه: The Flexibility of Shariah; Islamic Law)

فوق لیسانس (M.Phil) حقوق عمومی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایان‌نامه: The Islamic Legislative Power)

لیسانس حقوق قضائی از دانشگاه تهران

وکیل پایه یک دادگستری (کانون وکلای دادگستری مرکز)

استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک

تحصیلات حوزوی :

خارج فقه و اصول: با اساتیدی چون آیات عظام سید محمد محقق داماد (ره)، شیخ مرتضی حائری (ره) و سید محمدرضا گلپایگانی (ره) سطح عالی: با اساتیدی چون آیات عظام سلطانی (ره)، فاضل لنکرانی (ره) و شیخ محمد شاه‌آبادی (ره)

 

مسئولیت های دکتر حسن روحانی

مسئولیت های پیشین:

نماینده 5 دوره مجلس شورای اسلامی

نایب رئیس اول مجلس در دوره چهارم و پنجم

مشاور امنیت ملی رئیس جمهور و دبیر شورای امنیت ملی

رئیس شورای سرپرستی صدا و سیما

 

مسئولیت های فعلی:

نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی

عضو مجلس خبرگان رهبری

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

درباره ما
این سایت در جهت پاسخ به پرسش ریئس جمهور عزیز ساخته شده است. اگر پدرتان ریئس جمهور بود چه می کر دید حال مابه این سوال پاسخ خواهیم داد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظر شما درباره ی وبلاگ اعتدال چیست
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 15
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 17
  • بازدید سال : 289
  • بازدید کلی : 1,482
  • کدهای اختصاصی

    کد لوگو حمایت از کشور ایران

    پاسخ به سوال ر یئس جمهور